ATLASSIAN SOLUTION PARTNER

 

ATLASSIAN

Arctic Group är experter på Atlassians produkter och erbjuder utbildning, installation, förvaltning, licenser, konsultation, utveckling och integration. Allt för att ni som kund ska erhålla största möjliga nytta av era teamarbeten. Vi är certifierad Atlassian Enterprise Partner och Silver Solution Partner.

112 000 företag i världen ökar sin effektivitet och innovation med hjälp av Atlassian verktyg.

Våra kunder är både stora och små, finns i privata sektorn såväl som i den offentliga, och de verkar i olika branscher. Oavsett vem du som kund är vill vi hjälpa er att nå Atlassians motto – ”Atlassian provides the tools to help every team unleash their full potential”. 

Arbeta smartare, bättre och snabbare med hjälp av Arctic Groups konsulter och Atlassians verktyg. Vi hjälper er med hela processen från att övergå till Atlassians verktyg till att vidareutveckla dem i takt med att ert företag förändras. Vi säkerställer att ert företag och era anställda är framtidssäkrade med hjälp av rätt operativa verktyg. Vi har ett helt team specialiserade på Atlassian och berättar gärna mer om hur detta kan hjälpa ert företag.

Erik Ellingsson

Atlassian Expert, Arctic Group

 

 

Planera, spåra och släpp programvara i världsklass med programvaruutvecklingsverktyget Jira Software, som används av agila team.

 

 

 

 

 

Samarbeta med kod och hantera dina Git-repositories för att bygga och skicka programvara, som ett lag.

 

Tillbringa mer tid på att få saker gjort. Organisera ditt arbete, skapa dokument och diskutera allt på ett ställe.

 

Kontinuerlig integration, implementering och release management. Bygg, testa, leverera och sammankoppla allt i ett verktyg.

 

Ge dina kunder ett enkelt sätt att ta kontakt med er och be om hjälp, samtidigt som du ger dina agenter ett snabbt sätt att lösa incidenter och problem åt era kunder.

 

Det bästa sättet för att hålla era kunder och anställda informerade under eventuellt driftstopp. – Atlassian

Oavsett om det är ett serverfel, en bug i produktionen eller en DDoS attack så är den hårda sanningen att driftstopp händer. Med Statuspage kan du minimera mängden supportmejl och trycket på er kundtjänst.

 

 

 

Vill du veta mer om Atlassians produkter och hur vi kan hjälpa er?