PÅ VÄG MOT EN UTAMANANDE KARRIÄR

JOBBA HOS OSS

Arctic Group är Norrlands största privatägda IT-konsultbolag och ägs och drivs utifrån Luleå. Vi är en trygg, norrbottnisk arbetsgivare med stora, nationella kunder som ligger långt fram i sin teknik- och systemutveckling.

JAVAUTVECKLARE SÖKES

Vi söker en erfaren utvecklare som älskar att arbeta agilt och som brinner för teknik och utveckling. Du gillar att programmera och älskar kod. I övrigt så är du en lagspelare men som också har förmågan att jkobba självständigt. Det vore toppen om du hade några års erfarenhet av konsultbranschen och är van av att jobba i stora organisationer och i komplexa miljöer.

Om du tror att detta är rätt jobb för dig och du känneratt du vill utveckla(s) hos oss på Arctic Group?

Då vill vi mer än gärna träffa dig. Varmt välkommen att kontakta Lena Jonsson på tfn +46 70-674 58 99.

.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Söker du lediga jobb inom it? Tror du att du har rätt kompetens för att jobba på Arctic Group? Då får du gärna komma och intervjua oss. Det spelar mindre roll var du bor eller hur din familjesituation ser ut. Vi erbjuder inte bara en anställning som du får ta ställning till. Vi förstår och tar även vårt ansvar för att du och eventuell familj ska kunna tacka ja – förutsatt att du tror att du ska trivas med oss givetvis.

Du är alltid varmt välkommen att skicka in ditt cv till oss.

.

ÄR DU STUDENT? ANSÖK TILL KARRIÄRSTOLEN

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig. Dessutom sponsrar vi medlemsskap i HSB för att underlätta för framtida boende. Du arbetar med dina egna skolprojekt, våra skarpa uppdrag eller båda delarna. Platsen kostar dig ingenting och du blir projektanställd för de skarpa projekt du ingår i.

    14 + 14 =

    Undrar du om du har rätt kompetens? Då är det bara att fråga. Mejla Lena Jonsson på lena.jonsson@arcticgroup.se så får du veta mer.