På väg mot en

Utmanande karriär

Arctic Group är Norrlands största privatägda IT-konsultbolag och ägs och drivs utifrån Luleå. Vi är en trygg, norrbottnisk arbetsgivare med stora, nationella kunder som ligger långt fram i sin teknik- och systemutveckling.

vill du jobba hos oss?

Söker du lediga jobb inom it? Tror du att du har rätt kompetens för att jobba på Arctic Group? Då får du gärna komma och intervjua oss. Det spelar mindre roll var du bor eller hur din familjesituation ser ut. Vi erbjuder inte bara en anställning som du får ta ställning till. Vi förstår och tar även vårt ansvar för att du och eventuell familj ska kunna tacka ja – förutsatt att du tror att du ska trivas med oss givetvis.

Du är alltid varmt välkommen att skicka in ditt cv till oss.

Ansök till Karriärstolen

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig. Dessutom sponsrar vi medlemsskap i HSB för att underlätta för framtida boende. Du arbetar med dina egna skolprojekt, våra skarpa uppdrag eller båda delarna. Platsen kostar dig ingenting och du blir projektanställd för de skarpa projekt du ingår i.

Undrar du om du har rätt kompetens? Då är det bara att fråga. Mejla Lena Jonsson på lena.jonsson@arcticgroup.se så får du veta mer.

Kontakta oss

Fill 58Created with Sketch. +46 920-29 59 00 Fill 59Created with Sketch. info@arcticgroup.se