BLI EN VIKTIG DEL AV VÅRT LAG

Vi är alltid nyfiken på dig

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss!
Antingen verkar du i regionen eller funderar på att flytta hit.
Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om oss.

OM OSS

Vi har kul på jobbet, vill du också ha det?
Vi söker ständigt efter drivna, kompetenta och trevliga kollegor!

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, Vattenfall och MAX Burgers, för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996 och vi är nu 48 anställda.

Vi går igenom ansökningar kontinuerligt så sök till oss redan idag!

SYSTEMUTVECKLARE

Du är en utåtriktad problemlösare med social kompetens, du har erfarenhet av systemutveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi söker både dig med gedigen erfarenhet likväl dig som är i början av din karriär. Du har troligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.

IAM KONSULT 

Du har flera års erfarenhet av IAM generellt och Microsofts identitetslösningar, du är självgående och affärsmässig i din konsultroll och ser utmaningen i att överträffa kundens förväntningar genom din expertis, ditt engagemang och din samarbetsförmåga tillsammans med kunden och med dina kollegor.

 

UTVECKLARE/Integratör – Atlassian

Brinner du för att hjälpa företag utveckla sina processer? Har du erfarenhet av utveckling, integration, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassians produkter?

Eller är du helt enkelt en problemlösare med ett starkt driv och en positiv attityd?

Försäljningschef

Vi söker dig som är en social och affärsinriktad försäljningschef. Du kommer aktivt att jobba med att utveckla våra affärer genom att långsiktigt skapa hållbara relationer och strategisk utveckla försäljningsarbetet.

Du är van att arbeta självständigt och har ett coachande förhållningssätt gentemot kollegor samt erfarenhet från ledande befattning. 

Du tycker det är roligt att utveckla befintliga affärer och du har förmågan att skapa nya affärsmöjligheter. Ännu roligare om du kan göra det tillsammans med flera av dina kollegor.

ansökan

Välkommen med din ansökan! Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till oss på denna mailadress.

För ytterligare information vänligen kontakta

Helene Elfving på 070-372 22 73 eller mail