BLI EN VIKTIG DEL AV VÅRT LAG

Vi är alltid nyfiken på dig

Funderar du på att flytta till Luleå?

Se filmerna och är du ändå inte säker efter det vänligen kontakta oss så berättar vi gärna mer om Luleå.

OM OSS

Vi har kul på jobbet, vill du också ha det? Vi tar just nu emot spontana ansökningar.

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, Vattenfall, MAX Burgers och Tullverket, för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996, har ca 40 anställda där huvuddelen av kunderna finns inom två branscher – offentlig sektor och telekom

Vi kommer gå igenom ansökningarna kontinuerligt så sök till oss redan idag!

SYSTEMUTVECKLARE
Du är en utåtriktad problemlösare med social kompetens, du har erfarenhet av systemutveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi söker både dig med gedigen erfarenhet likväl dig som är i början av din karriär. Du har troligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.
SYSTEMINTEGRATÖR 
Vill du vara med och forma framtidens digitala affärslösningar? Vill du vara en viktig del i ett hängivet agilt team som jobbar med att ta fram lösningar och strategier mot olika branscher och verksamheter. Vi växer mycket inom området och behöver komplettera vår konsultgrupp med fler kompetenta och drivna integrationskonsulter.
UTVECKLARE/Integratör – JIRA
Vi driver vår Atlassian-affär som ett eget affärsområde, vill du vara med och utveckla det? Har du erfarenhet av utveckling, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassianprodukter? (Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo etc). Gillar du att utveckla effektiva processer och diskutera lösningar med kunden så är detta din nya roll.
SYSTEMförvaltare
Vi söker dig som är nyutexaminerad inom IT eller som har några års erfarenhet av systemförvaltning. Det viktigaste är att du är nyfiken, teknikintresserad och vill lära dig mer inom området! Vi tror att du som söker är en lugn och lösningsorienterad person som även i stressiga situationer klarar av att arbeta strukturerat. Här välkomnas du till en omväxlande arbetsdag där du får vara självgående i ditt arbete samtidigt som du får jobba i ett trevligt och kunnigt team!
ansökan

Välkommen med din ansökan! Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till oss på info@arcticgroup.se

För ytterligare information vänligen kontakta

Helene Elfving på 070-372 22 73 eller helene.elfving@arcticgroup.seBifoga filer