BLI EN VIKTIG DEL AV VÅRT LAG

Vi är alltid nyfiken på dig

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss!
Antingen verkar du i regionen eller funderar på att flytta hit.
Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om oss.

OM OSS

Vi har kul på jobbet, vill du också ha det?
Vi söker ständigt efter drivna, kompetenta och trevliga kollegor!

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, Vattenfall, MAX Burgers och Tullverket, för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996 och vi är nu 48 anställda.

Vi går igenom ansökningar kontinuerligt så sök till oss redan idag!

SYSTEMUTVECKLARE

Du är en utåtriktad problemlösare med social kompetens, du har erfarenhet av systemutveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi söker både dig med gedigen erfarenhet likväl dig som är i början av din karriär. Du har troligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.

IAM KONSULT 

Du har flera års erfarenhet av IAM generellt och Microsofts identitetslösningar, du är självgående och affärsmässig i din konsultroll och ser utmaningen i att överträffa kundens förväntningar genom din expertis, ditt engagemang och din samarbetsförmåga tillsammans med kunden och med dina kollegor.

 

UTVECKLARE/Integratör – Atlassian

Brinner du för att hjälpa företag utveckla sina processer? Har du erfarenhet av utveckling, integration, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassians produkter?

Eller är du helt enkelt en problemlösare med ett starkt driv och en positiv attityd?

SYSTEMförvaltare


Vi söker dig som är nyutexaminerad inom IT eller som har några års erfarenhet av systemförvaltning. Det viktigaste är att du är nyfiken, teknikintresserad och vill lära dig mer inom området! Vi tror att du som söker är en lugn och lösningsorienterad person som även i stressiga situationer klarar av att arbeta strukturerat. Här välkomnas du till en omväxlande arbetsdag där du får vara självgående i ditt arbete samtidigt som du får jobba i ett trevligt och kunnigt team!

ansökan

Välkommen med din ansökan! Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till oss på karriar@arcticgroup.se

För ytterligare information vänligen kontakta

Helene Elfving på 070-372 22 73 eller helene.elfving@arcticgroup.seBifoga filer