VI SOM INGÅR I

ARCTIC GROUPS LEDNING

 

Arctic Groups tillväxt beror bland annat på vår vilja och förmåga att hela tiden tillföra ny energi och kunskap i vår ledning – både utifrån och från de egna leden. Ta en närmare titt på oss som ska fördubbla verksamheten till 2020.

PETER NORDLUND, Ägare & Styrelseordförande

Peter Nordlund har läst ekonomi på LTU samt Business Finances på IHM Business School och har mer än 15 års erfarenhet från IT-och telekomindustrin. Peter drivs av utveckling och är bra på att skapa resultat tillsammans med sina medarbetare. Detta har han med framgång utvecklat i sina olika chefs- och ledarbefattningar såsom försäljningschef, platschef och VD. Peter gillar löpning, golf, skidåkning och utförsåkning. En stor del av hans tid ägnas åt barnens idrottsaktiviteter som fotboll, innebandy och hockey

LENA JONSSON, KONSULTCHEF

Lena tog examen som Dataingenjör vid LTU 2001 och har även en lärarexamen för UmU 1990. Började 2001 som systemutvecklare och har jobbat med de flesta roller i systemutvecklingsprojekt. 2011 lämnade Lena konsultrollen och började som konsultchef på Atea för att 2016 gå vidare som konsultchef på Arctic Group. Lena drivs av ständiga förbättringar och att tillsammans bygga det bästa laget. Fritiden ägnas åt stugliv i skärgården och paddling med havskajak.

FREDRIK ÅSTRÖM, VD

Fredrik Åström har läst Ekonomi och Marknadsföring på LTU (-92) och därefter erhållit en bred erfarenhet genom olika ledande befattningar inom transport-, industri-, IT- och mediebranschen. Fredrik har under drygt 23 år arbetat i olika roller med sälj, projektledning, marknad och affärsutveckling. Fredrik gillar att se helheten och tillvarata varje medarbetares och samarbetspartners unika kompetens och därigenom bygga starka team. Utöver arbetet lägger Fredrik en hel del tid på sommarstället i skärgården, barnens idrottsaktiviteter och utförsåkning.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster?