VI SOM INGÅR I

ARCTIC GROUPS LEDNING

 

Arctic Groups tillväxt beror bland annat på vår vilja och förmåga att hela tiden tillföra ny energi och kunskap i vår ledning – både utifrån och från de egna leden. Ta en närmare titt på oss som ska fördubbla verksamheten till 2020.

PETER NORDLUND, Ägare & Styrelseordförande

Peter Nordlund har läst ekonomi på LTU samt Business Finances på IHM Business School och har mer än 15 års erfarenhet från IT-och telekomindustrin. Peter drivs av utveckling och är bra på att skapa resultat tillsammans med sina medarbetare. Detta har han med framgång utvecklat i sina olika chefs- och ledarbefattningar såsom försäljningschef, platschef och VD. Peter gillar löpning, golf, skidåkning och utförsåkning. En stor del av hans tid ägnas åt barnens idrottsaktiviteter som fotboll, innebandy och hockey

HELENE ELFVING, KONSULTCHEF

Helene Elfving har ett stort nätverk i regionen. Hon har tidigare arbetat inom bank och finans, IT, rekrytering och bemanning, både i Stockholm och i Luleå. Under mitten av 2000-talet arbetade hon bl.a. som konsultchef på Exait AB, ett IT-bolag som expanderade från ca 30 anställda till drygt 100 anställda på kort tid. I konsultchefsrollen på Arctic Group AB är det främst hennes gedigna erfarenhet inom coachande ledarskap som Arctic Group kommer att få stor nytta av. Helene kommer senast från en roll som Distriktsansvarig på Antenn Consulting, ett bolag inom Randstad-koncernen.

FREDRIK ÅSTRÖM, VD

Fredrik Åström har läst Ekonomi och Marknadsföring på LTU (-92) och därefter erhållit en bred erfarenhet genom olika ledande befattningar inom transport-, industri-, IT- och mediebranschen. Fredrik har under drygt 23 år arbetat i olika roller med sälj, projektledning, marknad och affärsutveckling. Fredrik gillar att se helheten och tillvarata varje medarbetares och samarbetspartners unika kompetens och därigenom bygga starka team. Utöver arbetet lägger Fredrik en hel del tid på sommarstället i skärgården, barnens idrottsaktiviteter och utförsåkning.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster?