2019-05-14

Är du vår nya försäljningschef?

Vår tillväxtresa fortsätter med oförminskad styrka. Vi söker därför nu en person med lång erfarenhet av försäljning, en relationsbyggare – och undrar om du är vår nya försäljningschef?

Du kommer att arbeta nära våra kunder, våra erfarna konsulter och du kommer att leda det strategiska försäljningsarbetet. Till din hjälp har du en samlad unik och nischad kompetens i våra medarbetare.

Är detta du?

Vi söker dig som är en social och affärsinriktad försäljningschef, till vårt kontor i Luleå. Du kommer aktivt att jobba med att utveckla våra affärer genom att långsiktigt skapa hållbara relationer och strategisk utveckla försäljningsarbetet.

Du är van att arbeta självständigt och har ett coachande förhållningssätt gentemot kollegor samt erfarenhet från ledande befattning. Du kommer att vara del av företagets ledningsgrupp men du kommer framförallt att leda vårt försäljningsråd.

Du tycker det är roligt att utveckla befintliga affärer och du har förmågan att skapa nya affärsmöjligheter. Ännu roligare om du kan göra det tillsammans med flera av dina kollegor.

Du har flera års erfarenhet av försäljning och ett stort intresse för IT. Självklart behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta dig som vill ha roligt tillsammans med oss.

Om oss

Vi är ett värderingsstyrt bolag som präglas av våra ledord; Precision, Ansvar och Tillsammans. Vi ska göra samhället tryggare med IT genom att vi är professionella, konsultativa och enkla i vår vardag, internt och externt, och det ska hela tiden präglas av glädje och trygghet!

För mer information eller frågor kan du kontakta Fredrik Åström, 070-526 27 10 eller fredrik.astrom@arcticgroup.se

Vi kommer gå igenom ansökningarna kontinuerligt så sök till oss redan idag, du skickar din ansökan till karriar@arcticgroup.se

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, MAX Burgers och Vattenfall för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996, har ca 50 anställda där huvuddelen av kunderna finns inom två branscher – offentlig sektor och telecom.

(www.arcticgroup.se)