2018-06-1

Möt vår nya kollega Mattias Marklund

Mattias är 29 år och kommer ursprungligen från Skellefteå. Han flyttade till Luleå för 5 år sedan för att studera Systemvetenskap på Luleå Tekniska Universitet och bor nu kvar i Luleå med sin sambo Mona.

Mattias är intresserad av spel, programmering och lagsport som innebandy och fotboll.
Mattias fick genom vår kollega Kristian veta att vi sökte nya kollegor och fick snabbt komma på intervju. Eftersom han fortfarande studerande så rekommenderade vi honom att söka till Karriärstolen.

Under din tid som Karriärstol, är det någon mentor du vill lyfta fram extra mycket?
– Thomas Lindmark, han har varit oerhört hjälpsam, han besitter starka pedagogiska egenskaper och är en stor anledning till att jag utvecklats så fort.

Varför Arctic Group?
– Känslan jag fått från start är att det här är en bra arbetsplats. Det är högt i tak med en avslappnad och professionell stämning. Jag har alltid tyckt om att hålla på med back-end utveckling och det är precis det jag får jobba med nu.

Vad tycker du om arbetsmiljön på Arctic Group?
– Jag tycker verkligen om att vi alla sitter i ett öppet kontorslandskap, alla sitter på samma nivå och ingen har ett eget kontor, vilket gör att vi verkligen känns som ett team. Jag vill också uppmärksamma energin som vår konsultchef Lena har och hur driven och framåt hon är, hon ser verkligen till att alla trivs och har det bra.

Tack Mattias för att du väljer oss och välkommen till Arctic Group!