2018-10-16

Möt vår nyanställda Leveranskoordinator – Marie

Marie kommer från Luleå och flyttade tillbaka med sin familj för 3 år sedan efter 15 år i Stockholm och Umeå. 

På fritiden umgås hon med familj, vänner och engagerar sig i ideella föreningar. Hon tycker även om träning och är aktiv i en bokcirkel. Marie har sedan tidigare erfarenhet av koordinering och administration på olika sätt, hon är van att arbeta brett med olika arbetsuppgifter och har god erfarenhet av ekonomi och personaladministration.

Hur fick du höra att vi sökte en Leveranskoordinator och varför ville du söka jobb här?
Arctic Group syns och hörs mycket så jag fick höra om den här tjänsten via flera olika kanaler och personer. Jag har dessutom några bekanta som jobbar här och känslan jag fick före jag sökte och som jag fortfarande känner är att Arctic Group är en trygg och modern arbetsgivare.

Hur är känslan efter dina första veckor med oss?
Det känns väldigt bra. Jag har blivit väl mottagen och det känns som ett bra team som har roligt tillsammans. Arbetsuppgifterna passar mig perfekt och det är en trivsam arbetsmiljö. Relationen mellan kollegorna oavsett titel och roll känns väldigt öppen och nära. Det finns en stark sammanhållning i företaget. 

Hur hoppas du kunna stärka Arctic Group?
Jag är en noggrann, strukturerad och driven person som hoppas kunna stötta upp administrativt och underlätta för främst ledningen så att de kan fokusera ännu mer på de anställda och kunderna. 

Varmt välkommen till Arctic Group säger vi till Marie Engqvist Persson.