2018-03-19

Välkommen Pontus Ridderström!

Vi välkomnar Pontus Ridderström som anställd på Arctic Group! Pontus började hos oss som en del av Karriärstolen i mars 2016. Under sin tid som student har han varit med i flera olika projekt, men han har också aktivt arbetat med att vidareutveckla Karriärstolen under 2017. Pontus har nu slutfört sina studier på Luleå Tekniska […]

Vi välkomnar Pontus Ridderström som anställd på Arctic Group!

Pontus började hos oss som en del av Karriärstolen i mars 2016. Under sin tid som student har han varit med i flera olika projekt, men han har också aktivt arbetat med att vidareutveckla Karriärstolen under 2017.
Pontus har nu slutfört sina studier på Luleå Tekniska Universitet och är utbildad Civilingenjör i datateknik.

Hur fick du höra talas om karriärstolen?
– Jag hade några rumskamrater som började som Karriärstol på Arctic Group och jag tyckte det lät som en spännande utmaning.

Vad fick dig att tacka ja till Arctic Group?
– En härlig blandning av människor och det känns kul att många unga duktiga personer kommer in i företaget från bland annat Karriärstolen. Arctic Group är också ett intressant och växande företag som jag ser en framtid hos. Organisationsstrukturen lockar och möjligheterna att utvecklas i sitt arbete och som person i det här företaget var avgörande.

Tack för att du vill bli vår kollega Pontus. Välkommen!