2019-05-14

Vi söker en erfaren systemutvecklare!

Vill du arbeta i team och bli en del av Arctic Group? Vi söker nu en person med lång erfarenhet av systemutveckling (främst backend) – är det du?

Om dig

Du är en utåtriktad problemlösare med social kompetens som har erfarenhet av systemutveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap samt har en examen i datateknik eller systemvetenskap och minst 5 års arbetslivserfarenhet från systemutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan till karriar@arcticgroup.se Har du frågor kring tjänsten eller vill veta mer om oss på Arctic Group, tveka inte att höra av dig till Helene Elfving, 070-372 22 73.

 

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, MAX Burgers och Vattenfall för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996, har ca 50 anställda där huvuddelen av kunderna finns inom två branscher – offentlig sektor och telecom. (www.arcticgroup.se)