2019-05-14

Vi söker en erfaren systemutvecklare!

Vill du arbeta i team och bli en del av Arctic Group? Vi söker nu en person med erfarenhet av systemutveckling (främst backend) – är det du?

Vill du utvecklas och ha kul på jobbet?

Vi söker nu flera nya kollegor som vill ansluta till våra härliga team och jobba utifrån våra värdeord – ansvar, precision och tillsammans då dessa präglar vår vardag.

Vi söker dig som är utåtriktad, drivs av samarbete och samtidigt kan jobba självständigt som systemutvecklare (främst backend).
Vi ser att du har applikationsserverkunskap, erfarenhet av databaser samt en examen i datateknik eller systemvetenskap och något års arbetslivserfarenhet från systemutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten eller vill veta mer om oss på Arctic Group, tveka inte att höra av dig till Helene Elfving, helene.elfving@arcticgroup.se,
tel. 070-372 22 73.

 

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, MAX Burgers och Vattenfall för att nämna några. Vi utvecklar och förädlar system som bara måste fungera – dygnet runt, året runt – för att skapa det vi kallar IT-förlitlighet. Företaget grundades 1996, har ca 50 anställda där huvuddelen av kunderna finns inom två branscher – offentlig sektor och telecom. (www.arcticgroup.se)