Funderar du på att flytta till Luleå?

Se filmerna och är du ändå inte säker efter det vänligen kontakta oss så berättar vi gärna mer om Luleå.

vi är alltid nyfiken på dig

Digitaliseringen har bara börjat och våra kunder vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi söker just nu elva nya kollegor till vårt kontor i Luleå. Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemförvaltning, systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team.

Beroende på vem du är och vilket/vilka områden du själv vill utveckla så hittar vi tillsammans rätt uppdrag. Vi ställer inga krav på att du ska kunna resa omkring i Sverige och världen men vill du det så kommer vi hitta passande uppdrag.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss. Uppdragen är spännande och utmanande och då är det viktigt att man trivs tillsammans.

Vi kommer gå igenom ansökningarna kontinuerligt så sök till oss redan idag!

SYSTEMUTVECKLARE
Du är en utåtriktad problemlösare med social kompetens, du har erfarenhet av systemutveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi söker både dig med gedigen erfarenhet likväl dig som är i början av din karriär. Du har troligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.
SYSTEMINTEGRATÖR 
Vill du vara med och forma framtidens digitala affärslösningar? Vill du vara en viktig del i ett hängivet agilt team som jobbar med att ta fram lösningar och strategier mot olika branscher och verksamheter. Vi växer mycket inom området och behöver komplettera vår konsultgrupp med fler kompetenta och drivna integrationskonsulter.
UTVECKLARE/Integratör – JIRA
Vi driver vår Atlassian-affär som ett eget affärsområde, vill du vara med och utveckla det? Har du erfarenhet av utveckling, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassianprodukter? (Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo etc). Gillar du att utveckla effektiva processer och diskutera lösningar med kunden så är detta din nya roll.
SYSTEMförvaltare
Vi söker dig som är nyutexaminerad inom IT eller som har några års erfarenhet av systemförvaltning. Det viktigaste är att du är nyfiken, teknikintresserad och vill lära dig mer inom området! Vi tror att du som söker är en lugn och lösningsorienterad person som även i stressiga situationer klarar av att arbeta strukturerat. Här välkomnas du till en omväxlande arbetsdag där du får vara självgående i ditt arbete samtidigt som du får jobba i ett trevligt och kunnigt team!
SYSTEManalytiker
Vi söker dig som vill arbeta med krav i roller som systemanalytiker, kravanalytiker, kravledare, business analyst eller motsvarande. Som person har du ett engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är en entusiastisk och innovativ person, som är social och har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Hinder ser du som möjligheter, du trivs i en föränderlig miljö och har lätta för att sätta dig in i nya utmaningar.
leveranskoordinator

Vi söker dig som gillar att agera spindeln i nätet. Om du trivs med att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett klimat präglat av arbetsglädje och ansvar, då kommer du att trivas riktigt bra i den här rollen. Som leveranskoordinator har du en nyckelfunktion när det handlar om att vara navet i hela vår verksamhet.
Du kommer att arbeta nära våra konsultchefer och leveransansvariga med ex CVs, projektadministration och uppföljning av projekt. Vidare kommer du hantera lokalfrågor, viss försäljning, avtal och fakturering.

ansökan

Välkommen med din ansökan! Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till oss.

Vill du bifoga CV eller ett personligbrev? Skicka då ett mejl till oss på info@arcticgroup.se

Märk ämnesraden med tjänsten/tjänsterna du ansöker till (t.ex. Systemutvecklare)

För ytterligare information vänligen kontakta
Fredrik Åström på 070-526 27 10
eller Lena Jonsson på 070-674 58 99

 

Vi kommer gå igenom ansökningarna kontinuerligt så sök till oss redan idag!

Välj en eller flera tjänster

13 + 1 =