Samarbetsplattformar

  Ett av våra tre starka affärsområden är samarbetsplattformar, där vi jobbar långsiktigt och nära våra kunder för att möjliggöra deras digitalisering. Bli en del av vårt team och var med och leverera marknadsledande lösningar i teknologins absoluta framkant

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Vad är en samarbetsplattform?

  En samarbetsplattform utgörs ofta av verktyg för att planera, hantera ärenden, dokumentera, utveckla, driftsätta, och inte minst kommunicera med varandra. Helt enkelt teknik som skapar värde i vardagen och får hela verksamheter att fungera och prestera. Det är ett intressant område som ständigt växer i takt med ökad digitaliseringsgrad och ny teknik som ger nya möjligheter.

  Vårt team är marknadsledande på att förbättra kundernas verksamhetsprocesser och arbetsflöden med hjälp och stöd av applikationer utgör antingen en helhet eller del av våra kunders samarbetsplattformar. En stor del av dessa utgörs ofta av applikationer från Atlassian, men inte enbart begränsat till dem. Vår ambition är att i nära samarbete med våra kunder ta vara på all potential i varje team och verksamhet som vi får ta del av.

  Vad krävs för att leverera marknadsledande lösningar?

  För att lyckas med våra uppdrag så involverar de i många fall även utveckling och integration med andra system. Det är något som vi på Arctic Group är väldigt bra på. Det är lite av en ledstjärna för oss, skulle vi kunna säga.

  Vilka är våra kunder?

  Våra kunder återfinns inom allt från kommunal verksamhet och statliga myndigheter till telekom, bank och processindustrier. Hos oss kan du få möjlighet att arbeta med ny teknik och utmanande och meriterande uppdrag åt stora, marknadsledande företag och organisationer såväl i Sverige som internationellt.

  Vårt team och vår utveckling

  Vi som jobbar i teamet har alla unika kompetenser och specialistområden. Vi samarbetar och vi delar med oss av vår kunskap på ett sätt som få i branschen gör. Det gör att vi kan utvecklas och få så bred och värdefull kompetens som möjligt – inte bara i teamet utan hos varje enskild individ. Med stort engagemang, ödmjukhet och respekt skapar vi delaktighet och levererar. Styrkan hos Arctic Group sitter i att göra det tillsammans.

  Även om uppdrag kan ha stora likheter så kommer varje uppdrag att vara unik och vi strävar efter att kunna arbeta i team även om enmansuppdrag förekommer. Som ny medlem i vårt team får du möjligheter att löpande bredda din kunskap genom certifieringar i diverse applikationer och samarbetsplattformar.

   

  Vill du vara en del av vårat team och leverera med precison?

  Om du drivs av att leverera med precision, och att ständigt utveckla och utmana dig själv tillsammans med dina kollegor och kunder, så borde du helt klart bli en av oss på Arctic Group!

  Inom teamet samarbetsplattformar jobbar vi med alla Atlassians produkter och det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Amazon (AWS) och Azures molntjänster
  • Kod, systemutveckling, och integration
  • God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, på svenska och engelska

  Beroende på vem du är och vilka områden du själv vill utvecklas inom så hittar vi tillsammans matchande uppdrag. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller skicka in din ansökan här!