Vi är Arctic Group

  Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag. Ett företag som präglas av våra värdeord Ansvar, Precision och Tillsammans. Arctic Group har sitt kontor i Luleå och våra kunder finns både nationellt och internationellt

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Historik

  2021 har Arctic Group 25 års-jubileum.

  Det har hänt mycket inom vår värld sedan vi startade 1996, så vi lägger stort fokus på omvärldsbevakning, kompetens- & teknikutveckling för att möta nya utmaningar.

  Vi satsar på områden som kraftigt påverkas av digitaliseringen men även nya metoder för högre kvalitet och snabbare leveranser.

  Med många års erfarenhet av systemutveckling och integration i komplexa system med stora fragmenterade datakällor, har vi gjort en imponerande resa för att hitta smartare och säkrare lösningar för små och stora kunder.

  Vi är specialister inom våra verksamhetsområden med djup kompetens inom flertalet produkter för IT-säkerhet, systemutveckling, projekt- & dokumenthantering.

  Vi vet att samarbete och starka team alltid ger det bästa resultatet, och vi vill såklart fortsätta vår resa som långsiktig samarbetspartner under många år till.

  Arctic Group

  Arctic Group AB

  Arctic Group ingår i Nordlund Invest koncernen, Nordlund Invest är en koncern med 100 % ägande i Arctic Group och Box Modul samt mindre innehav i BLIKK och Curatina.
  Omsättning ca 150 Mkr och ca 70 anställda. Nordlund Invest ägs av Peter Nordlund.

  Arctic Group omsätter ca 80 Mkr och har ca 50 anställda. En trygg arbetsgivare med utmanande uppdrag för kunder som Telia, HSB, MAX Burgers, Vattenfall och Metria, för att nämna några.

  Arctic Group

  Vi vill vara en av Sveriges bästa arbetsgivare 

  Vår personal är viktigast och vi vill vara en av Sveriges bästa arbetsgivare!

  Hos oss ska alla kunna utvecklas och utmanas i sin konsultroll och samtidigt kunna hitta en bra balans mellan familjeliv och karriär.

  Vi respekterar varandra, skapar delaktighet och jobbar tillsammans för att leverera det bästa till våra kunder med ett stort engagemang.

  Vi sitter i fina lokaler på sjätte våningen med utsikt över södra hamnen i Luleå där vi jobbar i ett öppet kontorslandskap med en arbetsmiljö som präglas av glädje kombinerat med ordning och reda.

  Vi har även inrett ett härligt vardagsrum mitt i vårt kontorslandskap som vi både jobbar och umgås i.

  Friskvård är viktigt för oss och därför anordnar vi olika aktiviteter tillsammans flera gånger i veckan.

  Vår personal
  Vår personal

  Kontakt

  Välkommen att besöka oss på vårt fina kontor på sjätte våningen i Luleås södra hamn eller kontakta någon av oss

  Kontakta oss
  Arctic Group

  Kom och lev livet med oss

  Vi är ett gäng oerhört kompetenta, drivna, engagerade och lättsamma medarbetare som jobbar i ett nära samarbete i och mellan teamen, vi trivs tillsammans!

  Kulturen på Arctic Group