Om Arctic Group

  Vi är din långsiktiga partner i din digitaliseringsresa – Vi skapar ett säkrare digitalt landskap där du och din organisation tryggt kan navigera samt frigöra den inneboende potentialen. Med vår erfarenhet och spetskompetens levererar vi rätt lösningar med rätt produkter för era behov

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Historik

  Arctic Group grundades redan 1996 och har sedan dess genomgått en spännande tillväxtresa. Sedan 2021 är vi en del av Allurity, ett ledande företag inom cybersäkerhet. Tillsammans med andra framstående IT-bolag inom Allurity strävar vi efter att göra den digitala världen säkrare för alla.

  Med vår omfattande erfarenhet av systemutveckling och integration inom komplexa system har vi framgångsrikt arbetat med att hitta smartare och säkrare lösningar för både små och stora kunder.

  Vi fokuserar på områden som starkt påverkas av digitaliseringen och använder nya metoder för att uppnå hög kvalitet och snabba leveranser. Arctic Group är specialiserade inom våra verksamhetsområden och har djup kompetens inom flera produkter inom IT-säkerhet, systemutveckling, projektledning och dokumenthantering.

  Vi förstår vikten av samarbete och starka team för att uppnå de bästa resultaten. Vi strävar efter att fortsätta vara en pålitlig samarbetspartner under många år framöver.

  Prestigefulla kunduppdrag

  Arctic Group växer så det knakar och idag är vi ca 60 anställda och vi finns i Luleå, Sundsvall, Stockholm och Gävle. Vi är en trygg arbetsgivare med spännande prestigefulla uppdrag för såväl stora som små kunder. Telia, HSB, MAX Burgers, Vattenfall och Metria för att nämna några

  Handlingskraft – vår styrka

  På Arctic Group är vi övertygade om att handlingskraft är nyckeln till framgång. Vi strävar alltid efter att vara proaktiva och agera snabbt för att möta våra kunders behov och förväntningar.

  Med en dynamisk och resultatorienterad inställning är vi dedikerade till att leverera innovativa och effektiva lösningar. Vi förstår att världen ständigt förändras, särskilt inom den digitala sfären, och det kräver att vi är beredda att anpassa oss och agera i realtid.

  Vi tror att handlingskraft kombinerat med vår expertis och erfarenhet skapar en oslagbar kombination. Det är vårt mål att vara en pålitlig partner som kan hjälpa dig att navigera i den digitala världen och uppnå framgång i din verksamhet.

  Så oavsett om du behöver hjälp med systemutveckling, integration, IT-säkerhet eller projektledning, kan du lita på att vi kommer att agera snabbt och effektivt för att möta dina behov. Vi är redo att ta itu med utmaningarna och tillsammans skapa en framgångsrik framtid.

  Vi vill vara en av Sveriges bästa arbetsgivare 

  Våra medarbetare är viktigast och vi vill vara en av Sveriges bästa arbetsgivare!

  Hos oss ska alla kunna utvecklas och utmanas i sin roll och samtidigt kunna hitta en bra balans mellan familjeliv och karriär. För oss är det viktigt att alltid sätta medarbetarna i första rummet för att bli en trygg punkt i vardagen. Vi trivs tillsammans, skapar delaktighet och jobbar i team för att leverera det bästa till våra kunder med ett stort engagemang.

   

  Vi är Arctic Group
  Våra medarbetare

  Vi är Arctic Group

  • Experter

   62
  • Kontor

   4
  • Produktpartners

   14
  • Allurity-familjen

   6

  Kontakta oss

  Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna hjälpa dig med dina behov och önskemål. Vår dedikerade och kompetenta personal finns tillgänglig för vägledning. Tveka inte att kontakta oss när som helst, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  Kontakta oss
  Arctic Group

  Unik kompetens & kultur

  Vi är ett gäng oerhört kompetenta, drivna, engagerade och lättsamma medarbetare som jobbar i ett nära samarbete i och mellan teamen, vi trivs tillsammans!

  Kulturen på Arctic Group