GOLD SOLUTION PARTNER

ATLASSIAN

Arctic Group är experter på Atlassians produkter och erbjuder utbildning, installation, förvaltning, licenser, konsultation, utveckling och integration. Allt för att ni som kund ska erhålla största möjliga nytta av era teamarbeten. Vi är en certifierad Atlassian Enterprise Partner och Gold Solution Partner.

UPPNÅ ER FULLA POTENTIAL

Arctic Group har länge arbetat med att utbilda kunder inom Atlassians verktygsflora. Vi utvecklar produkterna för kundens behov, med integration av existerande lösningar eller genom skräddarsydd utveckling så kan vi leverera anpassade verktyg som hjälper er att uppnå er fulla potential. Vi är experter på våra kunders system och erbjuder både resursförstärkning och helhetsansvar.

Atlassian Produkter

Tillbringa mer tid på att få saker gjort. Organisera ditt arbete, skapa dokument och diskutera allt på ett ställe.
Planera, spåra och släpp programvara i världsklass med programvaruutvecklingsverktyget Jira Software, som används av agila team.
Samarbeta med kod och hantera dina Git-repositories för att bygga och skicka programvara, som ett lag.
Kontinuerlig integration, implementering och release management. Bygg, testa, leverera och sammankoppla allt i ett verktyg.
Ge dina kunder ett enkelt sätt att ta kontakt med er och be om hjälp, samtidigt som du ger dina agenter ett snabbt sätt att lösa incidenter och problem åt era kunder.
Oavsett om det är ett serverfel, en bug i produktionen eller en DDoS attack så är den hårda sanningen att driftstopp händer. Med Statuspage kan du minimera mängden supportmejl och trycket på er kundtjänst.

Varför väljer företag Atlassian PRODUKTER

Säkerhet & Integritet

Distribuera deras stack bakom din brandvägg och äg din egen data. Single sign-on integration och robusta rättigheter i mjukvaran.

Support i världsklass

Mängder av dokumentation, utbildning och senior support genom premier support paketet. Atlassian produkter tillsammans med vår kompetens är en perfekt kombination.

Överensstämmelse

Atlassian används i kraftigt regulerade industrier på grund av dess förmåga att anpassa loggning och använda backups för att skapa ögonblicksbilder.

Internationell kommunikation

Kommunikation med tidsluckor och i realtid är nyckeln till att föra samman team över hela världen. Atlassians mjukvara är redo för utmaningen.

Flexibilitet och tänjbarhet

Varje produkt erbjuder anpassning, tillägg och tänjbara APIer för utveckling mot olika behov.

Starkt ekosystem

Med alla de produkter som är en del av Atlassian finns det få företag som inte skulle gynnas av att jobba med Atlassian.

TRELLO

Ta kraften av ett visuellt perspektiv till ditt team!

JIRA SOFTWARE

Planera, spåra, lansera och rapportera!

Atlassian Offert FÖRFRÅGAN

Intresserad av följande produkter

14 + 14 =

Köp licenser och licenshantering

6 + 15 =

Vill du veta mer om Atlassians produkter och hur vi kan hjälpa er?