Har du drabbats av en cyberincident i ditt företag?

  Är allt krypterat eller har dina system blivit hackade? Vi hjälper till snabbt, diskret och professionellt dygnet runt 24/7

  Tveka inte att kontakta oss!

  Vi ger er omedelbar hjälp vid cyberincidenter i Sverige.

  På Arctic Group och genom våra systerbolag i Allurity upprätthåller vi ett nätverk av experter inom Emergency Incident Response som har samlat på sig erfarenhet från hundratals fall varje år.

  Ring oss på nödnumret och få professionell support med våra engelsktalande experter dygnet runt.

  Få 24/7 Emergency Incident Response med Arctic Group & CSIS Security Group

  I en värld som blir alltmer digital och sammanlänkad ökar också risken för cyberincidenter. När det oväntade händer måste du agera försiktigt. Tänk på att begränsa incidenten. Tänk på att säkra bevis; du kan behöva tillhandahålla bevis till polisen, försäkringsbolag etc. Tänk på att förstå den verkliga grundorsaken för att säkerställa att du inte drabbas av upprepade incidenter.

  Arctic Group, som ingår i den välrenommerade Allurity Group, erbjuder tillsammans med vårt systerbolag CSIS Security Group oöverträffad omedelbar hjälp vid cybersäkerhetsincidenter – dygnet runt, alla dagar på året. Lita på ett erfaret team som redan framgångsrikt har följt och avslutat hundratals sådana incidenter. På Arctic Group förstår vi att säkerhet är mer än bara teknik. Det handlar om förtroende, tillförlitlighet och den sinnesfrid som följer med vetskapen om att ditt företag är skyddat även i svåra tider. Med Arctic Group och CSIS på din sida kan du vara säker på att din digitala värld förblir säker.

  Är du intresserad av Emergency Response Retainer?

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort