PÅ VÄG MOT EN UTAMANANDE KARRIÄR

JOBBA HOS OSS

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag som ägs och drivs från Luleå.
Ett värderingsstyrt bolag som präglas av våra ledord;
Precision, Ansvar och Tillsammans.

En trygg, norrbottnisk arbetsgivare med stora nationella kunder som ligger långt fram i sin teknik- och systemutveckling.

Vi ska göra samhället tryggare med IT genom att vi är professionella, konsultativa och enkla i vår vardag internt och externt och det ska hela tiden präglas av glädje och trygghet!

Vill du utvecklas och ha kul på jobbet?

Vi söker nu flera nya kollegor som vill ansluta till våra härliga team och jobba utifrån våra värdeord – ansvar, precision och tillsammans då dessa präglar vår vardag.

Vi söker dig som är utåtriktad, drivs av samarbete och samtidigt kan jobba självständigt som systemutvecklare (främst backend).
Vi ser att du har applikationsserverkunskap, erfarenhet av databaser samt en examen i datateknik eller systemvetenskap och något års arbetslivserfarenhet från systemutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten eller vill veta mer om oss på Arctic Group, tveka inte att höra av dig till Helene Elfving, helene.elfving@arcticgroup.se, tel. 070-372 22 73.

ÄR DU STUDENT? ANSÖK TILL KARRIÄRSTOLEN

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig. Dessutom sponsrar vi medlemsskap i HSB för att underlätta för framtida boende. Du arbetar med dina egna skolprojekt, våra skarpa uppdrag eller båda delarna. Platsen kostar dig ingenting och du blir projektanställd för de skarpa projekt du ingår i.

Undrar du om du har rätt kompetens? Då är det bara att fråga. Kontakta Helene Elfving på helene.elfving@arcticgroup.se så får du veta mer.