PÅ VÄG MOT EN UTAMANANDE KARRIÄR

JOBBA HOS OSS

 

 

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag och ägs och drivs utifrån Luleå. Vi är en trygg, norrbottnisk arbetsgivare med stora, nationella kunder som ligger långt fram i sin teknik- och systemutveckling.

Vi är alltid nyfiken på dig!

Digitaliseringen har bara börjat och våra kunder vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi söker därför flera nya kollegor till vårt kontor i Luleå. Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemförvaltning, systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team.

Beroende på vem du är och vilket/vilka områden du själv vill utveckla så hittar vi tillsammans rätt uppdrag. Vi ställer inga krav på att du ska kunna resa omkring i Sverige och världen men vill du det så kommer vi hitta passande uppdrag.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss. Uppdragen är spännande och utmanande och då är det viktigt att man trivs tillsammans.

Systemutvecklare
Som är en utåtriktad problemlösare med social kompetens. Du har gedigen erfarenhet av javautveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agil utveckling, Oracle och LDAP samt grundläggande Microsoftkunskap. Du har förmodligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.

Systemintegratör
Vill du vara med och forma framtidens digitala affärslösningar? Vill du vara en viktig del i ett hängivet agilt javateam som jobbar med att ta fram lösningar och strategier mot olika branscher och verksamheter. Vi växer mycket inom området och behöver komplettera vår konsultgrupp med fler kompetenta och drivna integrationskonsulter.

IT-konsult med Atlassian-kompetens
Har du erfarenhet av utveckling, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassians produkter?
Är du en problemlösare med ett starkt driv och en positiv attityd?
Läs mer och ansök till jobbet här: IT-konsult med Atlassian-kompetens

Alla tjänster:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Ort: Luleå

Tror du att detta är rätt jobb för dig och du känner att du vill utveckla(s) hos oss på Arctic Group? Då vill vi mer än gärna träffa dig! 

Varmt välkommen att kontakta någon av våra konsultchefer:

Lena Jonsson                    lena.jonsson@arcticgroup.se                                             070-674 58 99 

Fredrik Åström
fredrik.astrom@arcticgroup.se
070-5262710

Urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan via formuläret nedan eller direkt med bifogat CV, till info@arcticgroup.se

 

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Söker du lediga jobb inom it? Tror du att du har rätt kompetens för att jobba på Arctic Group? Då får du gärna komma och intervjua oss. Det spelar mindre roll var du bor eller hur din familjesituation ser ut. Vi erbjuder inte bara en anställning som du får ta ställning till. Vi förstår och tar även vårt ansvar för att du och eventuell familj ska kunna tacka ja – förutsatt att du tror att du ska trivas med oss givetvis.

Du är alltid varmt välkommen att skicka in ditt cv till oss.

7 + 7 =

ÄR DU STUDENT? ANSÖK TILL KARRIÄRSTOLEN

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig. Dessutom sponsrar vi medlemsskap i HSB för att underlätta för framtida boende. Du arbetar med dina egna skolprojekt, våra skarpa uppdrag eller båda delarna. Platsen kostar dig ingenting och du blir projektanställd för de skarpa projekt du ingår i.

Ansök till Karriärstolen

4 + 15 =

Undrar du om du har rätt kompetens? Då är det bara att fråga. Mejla Lena Jonsson på lena.jonsson@arcticgroup.se så får du veta mer.