Din nya karriär börjar här!

  Vi på Arctic Group tror på starka team och att göra skillnad tillsammans. Hos oss får du arbeta med drivna kollegor, nära kunder och i spännande uppdrag. Bli en del av resan.

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Vi är ödmjuka vinnare

  Målet är att Arctic Group ska vara den bästa arbetsplatsen för människor som vill växa, både yrkesmässigt och personligt. Hos oss ska alla kunna utvecklas och utmanas i sin yrkesroll och samtidigt kunna hitta en bra balans.

  För oss är det viktigt att alltid sätta medarbetarna i första rummet för att bli en trygg punkt i vardagen. Vi trivs tillsammans, skapar delaktighet och utvecklas i våra team.

  Lediga tjänster

  Vi växer och är intresserade av att träffa nya fantastiska personer. Vi behöver fler kunniga och härliga kollegor till oss på Arctic Group. Varmt välkommen med din ansökan!

  Vi erbjuder flexibla arbetsplatser med kontor utspridda över landet.

  Våra lediga tjänster

  Här får människor växa

  Hos oss ska alla kunna utvecklas och utmanas i sin roll och samtidigt kunna hitta en bra balans mellan familjeliv och karriär. Vi satsar på våra medarbetare och ger möjligheten att vara experter och samtidigt stanna upp för det som är viktigt. Därför har alla medarbetare tillgång till kompetensutveckling via vår AG Academy. Hos oss får du göra allt från att hålla en egen utbildning till att gå någon av våra kurser.

  Tillsammans skapar vi delaktighet, starka team och genomför arbetet med vår fulla kompetens. Detta för att leverera det bästa till våra kunder.

  Är du student? Ansök till karriärstolen

  Karriärstolen är en unik möjlighet för dig som student att få prova på arbetslivet och slutföra dina studier samtidigt!

  Om karriärstolen
  Karrärstolen

  Om oss

  Arctic Group är ett IT-konsultbolag i framkant. Vi befinner oss i en spännande expansionsfas med mål att utöka teamet för att tillsammans utvecklas och göra världen digitalt säkrare.

  Om Arctic Group