PÅ VÄG MOT EN UTAMANANDE KARRIÄR

JOBBA HOS OSS

 

 

 

Arctic Group är ett av Norrlands största privatägda IT-konsultbolag och ägs och drivs utifrån Luleå. Vi är en trygg, norrbottnisk arbetsgivare med stora, nationella kunder som ligger långt fram i sin teknik- och systemutveckling.

Vi är alltid nyfiken på dig!

Digitaliseringen har bara börjat och våra kunder vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi söker därför flera nya kollegor till vårt kontor i Luleå. Du kommer ges möjlighet att arbeta med intressanta projekt inom systemförvaltning, systemutveckling och integration, delvis i egna projekt eller som resursförstärkning ute hos kund, ofta i agila team.

Beroende på vem du är och vilket/vilka områden du själv vill utveckla så hittar vi tillsammans rätt uppdrag. Vi ställer inga krav på att du ska kunna resa omkring i Sverige och världen men vill du det så kommer vi hitta passande uppdrag.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då vi försöker hitta personer som vill ha roligt tillsammans med oss. Uppdragen är spännande och utmanande och då är det viktigt att man trivs tillsammans.

Systemutvecklare

Som är en utåtriktad problemlösare med social kompetens. Du har gedigen erfarenhet av javautveckling (främst backend) och applikationsserverkunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agil utveckling, Oracle och LDAP samt grundläggande Microsoftkunskap. Du har förmodligen en examen i datateknik eller systemvetenskap.

Systemintegratör

Vill du vara med och forma framtidens digitala affärslösningar? Vill du vara en viktig del i ett hängivet agilt javateam som jobbar med att ta fram lösningar och strategier mot olika branscher och verksamheter. Vi växer mycket inom området och behöver komplettera vår konsultgrupp med fler kompetenta och drivna integrationskonsulter.

IT-konsult med Atlassian-kompetens

Har du erfarenhet av utveckling, transformation och/eller förvaltning rörande Atlassians produkter?

Är du en problemlösare med ett starkt driv och en positiv attityd?

Läs mer och ansök till jobbet här: IT-konsult med Atlassian-kompetens

 

 

 

ÄR DU STUDENT? ANSÖK TILL KARRIÄRSTOLEN

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig. Dessutom sponsrar vi medlemsskap i HSB för att underlätta för framtida boende. Du arbetar med dina egna skolprojekt, våra skarpa uppdrag eller båda delarna. Platsen kostar dig ingenting och du blir projektanställd för de skarpa projekt du ingår i.

Ansök till Karriärstolen

9 + 15 =

Undrar du om du har rätt kompetens? Då är det bara att fråga. Kontakta Helene Elfving på helene.elfving@arcticgroup.se så får du veta mer.