Är du riktigt säker?

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  De allvarligaste hoten mot företag är dem du inte kan se.

  Vi vill hjälpa dig minska riskerna genom att eliminera hoten innan de uppstått och du är redan ett steg närmare en uppgraderad och stärkt digital säkerhet, fortsätt bara läsa.

  Många upplever att dem inte har tid, resurser eller nog med kunskap att analysera och ta tag i de utmaningar som finns idag inom det snabbt växande digitala landskapet. Våra team på Arctic Group hjälper er att ta nästa steg mot stärkt säkerhet i digitala miljöer. Vi ser över er organisations eventuella luckor och kan avlasta både strategiskt och operativt för att stötta i att  prioritera eller komma igång med de viktigaste besluten som också kan vara avgörande för er framtid.

  Ibland är det bra och gena i kurvorna men inte med säkerheten

  Vi vill vara er långsiktiga partner och vara den som förenklar ett problem som annars kan vara väldigt komplext. Arctic Group har arbetat med cybersäkerhet i över 25 år och fokuserat på områden som är starkt påverkade av digitaliseringen. Genom unik, djup och långvarig kompetens i branschen utvecklar och hjälper vi dig som företag.

  Vi erbjuder nu en möjlighet för dig att boka in ett kostnadsfritt inledande möte med oss – där vi tillsammans går i genom eran säkerhetsstrategi och ser över om det finns något vi kan stötta upp med eller behovsanpassa för er i nästa steg.

  Hur tar vi oss i mål? Vi gör det tillsammans

  Varje dag försöker något eller någon hitta sätt att exploatera dig, ditt företag och dina kunders säkerhet i digitala miljöer. Visste du att 76 procent av Sveriges företagare har blivit utsatta för någon form av IT-relaterad brottslighet vid minst ett tillfälle under 2022? Det är tyvärr inte alltid så enkelt som att byta ett lösenord, vi ser till så att resan blir enklare och att du kan vara trygg och säker med oss. 

  Känner du igen dig i utmaningarna och vill ha rådgivning i er säkerhetsstrategi?

  Hitta en tid i kalendern och boka in ett kostnadsfritt inledande E-möte med mig, Anders Rönnquist och våra experter!

  Boka här