Är du riktigt säker?

  Varje dag försöker något eller någon hitta sätt att exploatera dig, ditt företag och dina kunders säkerhet i digitala miljöer. Varje dag lyckas dessvärre någon, vilket ofta får kritiska konsekvenser för både bolag och människor. Ni är redan nu ett stort steg närmare en uppgraderad och stärkt digital säkerhet. Fortsätt läs bara

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Stärk din digitala säkerhet med oss

  Vad är problemet?
  Många upplever att de inte har tid, resurser eller nog med kunskap att analysera och ta tag i de utmaningarna som finns inom de tre kritiska säkerhetsområdena som vi har listat nedan. Vi hjälper er att ta nästa steg mot stärkt säkerhet i digitala miljöer – dessutom helt kostnadsfritt.

  Vårt erbjudande – en effektiv väg mot stärkt säkerhet
  1.     Tillsammans med oss genomför ni en kostnadsfri mini-workshop som ger er en effektiv väg mot stärkt säkerhet i era digitala miljöer. Workshopen är smidigt uppdelad på två kortare tillfällen.

  2.     Under workshopen hjälper vi er att på ett tidseffektivt sätt identifiera ert nuläge. Baserat på det tar vi fram rekommendationer på ett tänkbart nästa steg inom de säkerhetsområden som ni har valt att titta på.

  3.     Vi levererar sedan en strategi med konkreta rekommendationer, där vi utifrån vår erfarenhet värderar vad som kan ha mest nytta och effekt för er. Varje strategi är helt behovsanpassad och verksamhetsunik.

  Uppgradera er inom tre olika säkerhetsområden
  Ni kan välja att få rekommendationer inom tre olika säkerhetsområden. Ni väljer själva vilket eller vilka områden ni vill få hjälp med, helt efter era behov. Vi kan effektivt täcka in flera områden i en och samma workshop. Här är de säkerhetsområden som ni kan välja att titta närmare på tillsammans med oss

  Område 1: Identity & Access Management
  Identity & Access Management (IAM) ger er beprövade processer och ramverk för att hantera digitala identiteter för såväl interna som externa användare, men även robot-användare.

  Område 2: Autentisering
  Autentisering ger er säkra inloggningar och accesser, oftast i flera steg med tvåfaktor- och multifaktorautentisering för att verifiera dig till olika system och tjänster.

  Område 3: Privilege Access Management
  Privilege Access Management (PAM), eller privilegierade konton, kan ge stärkt skydd åt de konton i organisationen som har hög behörighet, exempelvis adminkonton till servrar och känsliga system. Det är ofta dessa känsliga konton som är utsatta för störst hot utifrån.

  Kontakta oss idag!
  Ni kontaktar oss enkelt via formuläret nedan. Bocka i de säkerhetsområden som ni är intresserade av att titta närmare på, så återkommer vi till er och pratar vidare.

  Varför Arctic Group
  Vi har över 20 års erfarenhet och förnyat förtroende av att utvärdera och uppgradera den digitala säkerheten hos kunder som Telia Company och LKAB, men även för kunder inom bank-och finanssektorn, statliga myndigheter och statliga energibolag.

  Anders Ihs
  Anders Rönnquist
  Kelly Forsberg Flavé

  Skicka in din förfrågan!

  IAM Förfrågan erbjudande

  Förfrågan om erbjudande IAM förstudie

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.