Hej student!

  Vill du utvecklas tillsammans med oss? Vad roligt! Framtiden formas av dagens unga talanger, välkommen till Arctic Group-familjen för att starta din karriär inom IT

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Studera och arbeta samtidigt med oss

  Vi erbjuder dig som student en unik möjlighet att prova på arbetslivet medan du studerar. Vi erbjuder dig en arbetsplats på någon av våra kontor under din studietid så att du får känna på hur det är att jobba hos oss och samtidigt får vi en chans att lära känna dig.

  Vi har två koncept beroende på hur kort tid du har kvar av dina studier. Som student får du prova på konsultrollen hos oss och kan använda Arctic Groups kompetens som bollplank i dina studier och vi får samtidigt chansen att lära känna dig. Som Karriärstol hos oss på Arctic Group får du arbeta i uppdrag både internt och mot våra kunder, när det passar dig i dina studier. Som Trainee erbjuds du att arbeta direkt i uppdrag mot en eller flera av våra kunder under en gemensamt beslutad period.

  Alla studenter får en arbetsplats, timlön, följer med på alla aktiviteter och årliga konferens. Du har även tillgång att använda våra fina lokaler att studera i eller ta med klasskompisar för grupparbeten. Du har även möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss.

  Alla studenter har möjlighet att skriva examensarbete hos oss. Vi utgår alltid från ett affärsmässigt behov där ämnet ska vara utvecklande och relevant både för dig och för oss. Vi gillar att ta in nya perspektiv och tar årligen emot flera examensarbeten.

  Målgruppen är studenter från Datateknik, Dataingenjör, Systemvetenskap, Digital tjänsteutveckling och Cybersäkerhet med cirka två år kvar till examen.

  Ansök som student idag

  Om oss

  Att ha roligt, utvecklas och utmanas är viktigt för oss – samtidigt som vi har högt till tak och ett stort samarbete mellan alla våra team och kollegor.

  Om oss på Arctic Group