FÖR STUDENTER

SÖK PLATS I KARRIÄRSTOLEN

 

Nu söker vi nya karriärstolar – Välkommen med din ansökan!

Karriärstolen är en unik möjlighet både för dig och för oss. Vi erbjuder en arbetsplats i vår miljö under dina studier så att du får känna på hur det är att jobba hos oss – och så att vi får lära känna dig.

Som Karriärstol har du full tillgång till att använda kontoret som en plats att studera på, du kan även bjuda med klasskompisar för eventuella grupparbeten i mån av plats. Detta är en stor möjlighet för dig som student att även använda Arctic Groups kompetens som bollplank i dina studier.
Du får som Karriärstol möjlighet utöver att arbeta med dina egna skolprojekt även möjlighet att jobba med riktiga uppdrag internt och åt kund om du så önskar. Platsen kostar dig ingenting och vi betalar lön för de timmar du lägger på uppdrag som vi erbjuder dig.
Emil

Emil

Civilingenjör Datateknik

Emil är 23år och kommer ursprungligen från Boden. Han studerar just nu fjärde året till Civilingenjör i Datateknik på Luleå Tekniska Universitet.


Vad tycker du om Arctic Group?

– Det bästa med Arctic Group tycker jag är deras attityd, de är drivna och vågar testa nya saker och projekt, samt att man känner sig respekterad och lyssnad på, även om man är ny som jag är.

Är du intresserad av att fortsätta med oss efter studierna?

– Jag är absolut intresserad av att fortsätta, ni har precis det jag söker i ett företag, utvecklingsmöjligheter, en bra gemenskap och ett starkt driv framåt.

Om du tänker stort, vilket företag skulle du vilja leverera till?
– Då skulle jag gärna vilja leverera en produkt till ett stort bolag som Microsoft, Tesla eller Google.

Johan

Johan

Högskoleingenjör Datateknik


Har Arctic Group levt upp till dina förväntningar?

 

Ja verkligen, jag är kvar för att sammanhållningen är väldigt bra, ledningen bryr sig om mig, hur mina studier går och arbetsbelastningen anpassas efter hur mycket eller lite studier jag har. Jag får ta mycket personligt ansvar samtidigt som det finns ett starkt mentorskap etablerat. Jag har också under min tid som Karriärstol utvecklat nya färdigheter och fått arbeta i roliga och utmanande projekt.

Du nämnde mentorskap, kan du förklara mer om det?
Ja, genom att jag som student får sitta med två anställda bredvid mig så har jag alltid någon att fråga om jag behöver hjälp. Jag får också mycket feedback från mitt team och stöd från ledningen i form av uppföljningsmöten och individuella träffar där de ser över hur jag mår och hur allting går med mina studier och de projekt jag arbetar med.

Ansök till Karriärstolen

15 + 8 =

Vi är alltid nyfiken på dig!

Har du frågor om Karriärstolen? Kontakta vår konsultchef Helene på helene.elfving@arcticgroup.se eller via knappen nedan.