Karriärstolen

  Karriärstolen är en unik möjlighet för dig som student att prova på arbetslivet medan du studerar. Vi erbjuder dig en arbetsplats på vårt kontor i centrala Luleå under din studietid så att du får känna på hur det är att jobba hos oss och samtidigt får vi en chans att lära känna dig

  65°34’49.8″N
  22°08’35.7″E

  Studera & jobba – samtidigt

  Som karriärstol hos oss på Arctic Group får du jobba i uppdrag både internt och mot våra kunder, när det passar dig i dina studier. Du får prova på konsultrollen hos oss och kan använda Arctic Groups kompetens som bollplank i dina studier och vi får samtidigt chansen att lära känna dig.

  Du får en arbetsplats, timlön och tillgång att använda våra fina lokaler att studera i eller ta med klasskompisar för grupparbeten.
  Du har möjlighet att göra ditt ex-jobb hos oss och vi ställer inga krav på närvaro då vi vill att du prioriterar skolan i första hand.

  Karriärstolen kan också leda till en fast anställning efter examen. Målgruppen är studenter från Datateknik, Dataingenjör, Systemvetenskap och Digital tjänsteutveckling, med minst 2 år kvar till examen.

  Ansök till Karriärstolen
  Karriärstolen

  Om oss

  Att ha roligt, utvecklas och utmanas är viktigt för oss – samtidigt som vi har högt till tak och ett stort samarbete mellan team och kollegor!

  Om Arctic Group